Sposób przygotowania

W rondlu rozpuszczamy masło, kapustę siekamy i przesmażamy na maśle kilka minut, kapustę zalewamy wywarem, po 10 min gotowania dorzucamy do rondla ziemniaki oczyszczone i pokrojone w plasterki, marchewkę i pietruszkę całość gotujemy do miękkości, z łyżki masła i mąki robimy zasmażkę dodajemy do kapuśniaku, koperek siekamy wsypujemy do zupy przyprawiamy solą i pieprzem i sokiem z cytryny

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    mniam
  • 6
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !