Sposób przygotowania

Cukier z mlekiem gotować na wolnym ogniu stale mieszając, aż zgęstnieje, a następnie przestudzić. Dodać masło i mieszać łopatką, aż masa powiększy swą objętość dwukrotnie. Używać do przekładania ciast.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mój mąż uwielbia ciasta z kajmakiem;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    dziwna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciasto z taką masą kajmakową smakuje znakomicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !