Składniki:
cukier | 8 dag |
cukier | 2 łyżki |
mąka | 12 dag |
jajko | 4 |
budyń | |
masło | 1\\2 kostki |
mleko | 1 1\\2 szklanki |
ajerkoniak | 100 ml |
masa marcepanowa | 15 dag |
barwniki spożywcze | |
cukier puder |
cukier | 8 dag |
cukier | 2 łyżki |
mąka | 12 dag |
jajko | 4 |
budyń | |
masło | 1\\2 kostki |
mleko | 1 1\\2 szklanki |
ajerkoniak | 100 ml |
masa marcepanowa | 15 dag |
barwniki spożywcze | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: