Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać, podsmażyć. Dodać zmiażdżony czosnek, później mięso. Jak się przysmaży dodać posiekany szpinak i pokrojone drobno brokuły. Dusić do miękkości, można podlewać wodą żeby się nie przypaliły. Przyprawić pieprzem, bazylią i oregano. Wlać śmietankę i dodać serki topione wraz z fetą, mieszać aż sery się rozpuszczą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Makaron i dużo warzyw - pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wyśmienite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Wygląda pysznie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !