Sposób przygotowania

Oczyszczone z błon mięso zemleć w maszynce, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Z masy mięsnej formować okrągłe kotleciki. Na środku każdego zrobić wgłębienie palcem i włożyć surowe żółtko. Każdy kotlecik skropić oliwą, wokół obłożyć drobno posiekanymi pieczarkami, ogórkiem i cebulą. Do tatara można podać marynowaną, pokrojoną paprykę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jestem jego smakoszem
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się naprawdę fajne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !