Sposób przygotowania

Szpinak podsmażyć na oliwie.Dodać przepuszczony przez praskę czosnek.Doprawić do smaku pieprzem i gałką muszkatołową.Wysmarowaną oliwą formę wylepić połową lekko rozmrożonego ciasta francuskiego.Rozłożyć na nim szpinak.Posypać pokruszoną fetą.Przykryć resztą ciasta,ponakłuwać widelcem.Wierzch posmarować żółtkiem.Ciasto piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni około 45 minut.Podawać na ciepło lub na zimno.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    coś dla mnie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Zrobię na pewno
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !