Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Wszystkie składniki połączyć, zagnieść. 1/3 ciasa włożyc do lodówki na kruszonkę.
Ser:
Wszystko utrzeć na pulchną masę. Białko ubić na sztywną pianę z 1/2 szklanką cukru.
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
masło roślinne | 1 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 5 łyżek |
cukier waniiowy | 1 |
żółtka jaj | 4 |
ser | |
ser biały | 40 dag |
żółtka jaj | 3 |
kostka masła | 1/2 |
cukier | 1/2 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 |
zapach śmietankowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: