Sposób przygotowania

Filet kroimy w paski,ryż zalewamy 2 szklanki wrzącej wody i gotujemy,filety posypujemy mąką i smażymy na oleju.Na tarce ścieramy marchew,pora kroimy w wzdłuż i kroimy w cienkie paseczki,dodajemy paprykę pokrojoną w kostkę,warzywa dusimy,podlewamy wodą,pod koniec dajemy przecier.Warzywa łączymy z mięsem,całość dusimy 5 min podajemy z ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    w składnikach zapomniałam dodać 1 por.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !