Sposób przygotowania

Ziemniaki umyć i pokroić w ósemki. Wrzucić do naczynia żaroodpornego, posolić i popieprzyć, polać olejem. Wymieszać. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni. Po ok. 30 – 40 minutach dodać pokrojone w ćwiartki pieczarki i zmiażdżony czosnek. Po 20 minutach dorzucić fetę pokrojoną w kostkę. Wymieszać. Piec jeszcze chwilkę – żeby feta nieco się podpiekła.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pychotka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne ziemniaczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !