Składniki:
kalafior | 1 duży |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
woda | 140 ml |
sok z cytryny | 1/2 |
przecier pomidorowy | 3 łyzki |
sól do smaku | |
oliwki czarne | 9 dkg-bez pestek |
natka pietruszki | 2-3 łyzki |
kalafior | 1 duży |
oliwa | 4 łyżki |
cebula | 1 szt |
woda | 140 ml |
sok z cytryny | 1/2 |
przecier pomidorowy | 3 łyzki |
sól do smaku | |
oliwki czarne | 9 dkg-bez pestek |
natka pietruszki | 2-3 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: