Sposób przygotowania

Dokładnie wymieszać sól, pieprz i sok z cytryny z oliwą. Przygotowaną rybę natrzeć przygotowaną marynatą, obłożyć gałązkami koperku, zostawić na pół godziny w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przyda się
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pycha!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszę wypróbować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczna, ale zawsze dobra marynata:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna marynata
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    interesujący przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    dzisiaj taką zrobię do mięska
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z pewnością smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !