Sposób przygotowania

Filet ryby rozmrażamy i solimy. Nacieramy pesto z każdej strony. Szpinak rozmrażamy i odciskamy z nadmiaru wody. Układamy szpinak na filecie ryby i zawijamy. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 150 C na 20 minut. Wyjmujemy i posypujemy pestkami dyni.

Białko ubijamy na sztywną pianę w trakcie dosypując cukier. Nakładamy na rybę i wstawiamy do piekarnika na kolejne 20 minut. Trzeba patrzeć kiedy białko zacznie brązowieć. Wyjmujemy i dekorujemy listkami rzeżuchy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wygląda rewelacyjnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anestis

    fajnie wygląda i zapewne tak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    tak, jest smaczne z wyraźnym smakiem pesto i bazylii
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pomysł ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    smaczności;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !