Sposób przygotowania

Trzy litry wody zagotuj z liściem laurowym, z ryby oddzielić mięso, a pozostałość wrzucić do wrzątku. Warzywa umyć i obrać i też dodać do wywaru po czym gotować przez 25minut,wywar przestudzić i przecedzić przez sitko i doprawić do smaku. Zagotować ponownie z dwoma łyżkami masła i koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawa zupka :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !