Sposób przygotowania

Z umytych pieczarek odciąć ogonki, które należy posiekać i dodać do mielonego mięsa. Do mięsa dodajemy namoczoną w wodzie i odciśniętą czerstwą bułkę, jajko, sól, majeranek i pieprz, dokładnie wymieszać. Mięsem faszerujemy pieczarki i formujemy je w formie kulek. 2 jaka roztrzepać wraz z mlekiem, maczać w nich uformowane kulki a następnie w bułce tartej. Smażymy na głębokim oleju na złoto. Gorące pieczarki posypujemy drobno startym serem, powinien sie przykleić do nich. Dekorujemy plasterkiem pomarańczy i różnymi sałatami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pysznie wyglądają
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    I pewnie są bardzo smaczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Zbysio twoje oooooooo jest zachwyt czy co? Za każdym razem tak reagujesz!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super obiadek:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !