Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy razem. Rozgrzewamy patelnie na którą minimalnie ,dosłownie kropelkę oleju wylewamy i w miarę możliwości rozsmarowujemy ją pędzlem.

Ciasto wylewamy na patelnię małymi chochelkami i spłaszczamy je aby były dosyć cienkie Tak jak na zdjęciu . Dzięki proszkowi do pieczenia naleśnik urośnie i będzie puszysty.
Dodatki według uznania oczywiście.
Ja osobiście proponuję cukier puder albo czekoladę lub syropy rożnego rodzaju ;]

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ostra797

    Moje dzieci uwielbiają je jeśli ciasto jest za gęste o to dodaj trochę mleka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    warto spróbować:) pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !