Sposób przygotowania

ogorki ustawic pionowo w sloikach, ciasno, dodac koper, chrzan, zabek czosnku, przygotowac zalewe i goraca zalac ogorki, zamknac, przez dwa dni zostawic sloiki w temperaturze pokojowej by sie zakisily ogorki a potem mozna przeniec w chlodniejsze miejsce

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    0,5kg chrzanu, to nie pomyłka?
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ja lubie jak jest duzo chrzanu - ktos lubi mniej intensywny smak moze dodac go mniej
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Rozumiem, dziękuję za odpowiedź.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    super wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    teraz jesienia i zima smakuja wybornie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    teraz jesienia i zima smakuja wybornie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam je i też dodaję dużo chrzanu i koniecznie gorczyca, tak jak masz na fotce :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !