Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, kroimy cieniutko. Oliwę rozgrzewamy i wykładamy po kilka pokrojonych ziemniaków, smażymy na złoty kolor, posypujemy solą.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne i proste
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne i proste
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    próbowałam robić...wymaga cierpliwości i...trzeba uważać aby za mocno się nie przypiekły:) ale...dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    dobre, ale czy musi być akie kaloryczne!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    a mnie nigdy nie wychodziły więc nawet już nie próbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    nie ma jak domowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    własne najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    najlepsze domowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    uwielbiam je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !