Sposób przygotowania

Żołądki gotujemy w osolonej wodzie wraz z marchewką. Gdy będą miękkie wyjąć z wywaru i pokroić w paski, a marchew zetrzeć na tarce. Dodać do wywaru i gotować z przyprawami i koncentratem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ,próbowałam kiedyś kupić żołądki indycze ale nigdzie ich nie było
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne ,próbowałam kiedyś kupić żołądki indycze ale nigdzie ich nie było
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne wolę drobiowe niż wołowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    takich flaczkow jeszcze nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !