Sposób przygotowania

1) Rybę rozmrożoną posolić i popieprzyć.Obtaczać w mące i jajku i smażyć na oleju. 2) Brzoskwinie i paprykę pokroić w paski i przełożyć rybę. 3)Zalewa : sok z brzoskwiń i papryki zagotować. Cebulę pokroić w paski, 2-3 liście laurowe, 4-5 ziela angielskiego, pieprz, dodać przecier. To dodać do soków i zagotować - gorącą zalewą zalać ryby

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pysznie wygląda...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawe smaki !
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    smak wart uwagi....
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !