Sposób przygotowania

Ubić żółtka z cukrem, dodać sok i drobno startą skórkę z cytryny. Twaróg rozmiksować na gładko i dodać żółtka. Dodać mąkę, obtoczone w mące rodzynki, gałkę muszkatołową, śmietanę, wymieszać. Ubić białka, dodać do masy serowej, delikatnie łyżką wymieszać. Masę serową na dowolnym spodzie lub bez piec w temp. 170 st. C. przez ok. 1 h. Po godzinie pieczenia, drzwi piekarnika lekko uchylić, masę zostawić w środku na kolejną godzinę. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !