Sposób przygotowania

Pomidory obrane ze skórki zmiksować na jednolitą masę. Podobnie wszystkie warzywa i namoczone uprzednio bułki. Czosnek rozgnieść. Połączyć pomidory i warzywa z czosnkiem i oliwą. Jeżeli zupa jest b. gęsta można dodać wody. Doprawić do smaku według uznania. Wstawić do lodówki do schłodzenia. Można przyozdobić listkiem bazylii.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacja - uwielbiam coś takiego :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    uwielbiam gazpacho :) robię poodobnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    ciekawa nazwa;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    muszę wypróbować
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja dodaje jeszcze ogórka- smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !