Sposób przygotowania

Papryki przepołowić, usunąć gniazda nasienne, pokroić w paski. Cebulę obrać, pokroić. Czosnek obrać. Pomidora wrzucić do wrzątku, obrać ze skórki, pokroić na grube kawałki. Filety pokroić i usmażyć na rozgrzanym oleju, dodać wyciśnięty czosnek, przyprawić solą, pieprzem, papryką.
Oddzielnie, na roztopionym maśle usmażyć cebulę, paprykę dodać ryż i pomidora, wymieszać i przyprawić solą, pieprzem, papryką. Mięso wyłożyć na ryż, dusić, posypać natką pietruszki. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !