Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy w mundurkach w wodzie, bez soli. Ugotowane i obrane trzemy na tarce o dużych oczkach. Doprawiamy cytryną i ewent. cukrem. Użycie cukru zależy od rodzaju, gatunku buraków. Czasami są słodkie i nie wymagają dosładzania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    pyszne tak samo robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię ale muszę trzeć na najmniejszych oczkach ze względu na dzieci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Bardzo lubie:o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    buraczki do obiadu ja też bardzo lubię.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne takie buraczki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię buraczki tak zrobione
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !