Sposób przygotowania

Pierś ponacinać i do otworków włożyć rozgnieciony czosnek. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć do miękkości na musztardzie sarepskiej (jeśli ktoś lubi na ostro polecam smażenie na musztardzie rosyjskiej)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Smażenie na musztardzie? Pierwszy raz słyszę takie coś :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    też pierwszy raz słyszę o tym smażeniu musztardowym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !