Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę, dodać oliwę, jajka, cukier i cukier waniliowy, zagnieść i dobrze wyrobić. Ciasto powinno być takie jak na makaron. Następnie ciasto cienko rozwałkować, pokroić na paski, każdy przeciąć pośrodku i przełożyć jeden koniec przez przecięcie. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Bardzo apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię takie pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !