Sposób przygotowania

Na patelni rozmrażamy szpinak;jak woda wyparuje dodajemy masło oraz czosnek przeciśńięty przez praskę; doprawiamy solą oraz pieprzem. Na gotowy (usmażony) naleśnik nakładamy trochę szpinaku, posypujemy startym żółtym serem oraz pokruszonym lazurem. Zawijamy/składamy naleśnik wg uznania, podsmażamy na patelni aby naleśnik był chrupiący a ser w środku rozpuszczony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    wyglądają na bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    i są; można podać je ew z sosem serowo-śmietanowym :) mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    przepis - rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Z chęcią bym spróbowała :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !