Sposób przygotowania

Obrane warzywa kroimy w plaatry.Układamy je w naczyniu zaroodpornym.Oliwę mieszamy z ziołami(po łyżeczce każdego),zalewamy warzywa.Doprawiamy.Zapiekamy w 180 stopniach przez ok 40 minut.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a dlaczego nie hiszpańska? :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fakt powinna byc hiszpaańska,zmeczenie daje o sobie znać.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale za to jak oryginalnie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • -1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    dlacz hiszpańska jest chiszpańska?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wrona891

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Na pewno dobra.
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo zioła a więc na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !