Składniki:
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 kawałek mały |
por | 1/4 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | wg uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kości schabowe | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1 kawałek mały |
por | 1/4 sztuki |
śmietana | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ziele angielskie | wg uznania |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
kości schabowe | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: