Sposób przygotowania

Łączymy kolejno składniki: mąkę, cukier, cukier waniliowy, rum, żółtko i startą skórkę od cytryny,masło.Zagniatamy ciasto. Rozwałkowujemy na stolnicy. Z ciasta, za pomocą szklanki wycinamy krążki oraz pierścienie o tej samej średnicy. Poskładać parami krążki i pierścienie. Układamy na nasmarowanej margaryną blaszce. Pieczemy 10-12min w temp. 180 stopni C.
Galaretki przygotować według przepisu podanego na opakowaniu. Tężejące wlewać na środek ciasteczek.Zostawić do całkowitego zastygnięcia.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    PYCHA
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zapewne rewelacyjnie smakują, szkoda że nie ma fotki no ale od czego mamy wyobraźnię..... bardzo apetyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniamuśne,aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    muszą ładnie wyglądać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !