Sposób przygotowania

Kapustę przełożyć do garnka, zalać wodą i gotować ok. 5 minut.
Po ugotowaniu odcedzić wodę, i wsypać pokrojoną na drobno cebulę.
Tłuszcz rozpuścić w rondelku dodać mąkę i lekko zrumienić, podlewać wodą do konsystencji budyniu i ponownie zagotować.
Przełożyć do kapusty i doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !