Sposób przygotowania

Wszystko najlepiej połączyć w nie dużym garnku mieszać aż samo zgęstnieje doprowadzić do wrzenia , to zmniejszyć ogień , cały czas mieszamy aż masa całkowicie sama zgęstnieje zdjąć z ognia wylać na formę natłuszczoną i pozostawić w zimnym miejscu a potem to już kroimy nożem co jakiś czas maczając nóż w zimnej wodzie .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    muszą być smaczne takie krówki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !