Sposób przygotowania

Mąkę ziemniaczaną wymieszać z proszkiem. Dodać żółtko, ziemniaki, zmielone orzechy, cukier oraz masło i zgnieść, jak na kruche ciasto. Rozwałkować cieniutko. Piec około 25 minut w temperaturze 160-170 stopni. Dobrze zrobione są idealnie kruche, jeśli w środku nie sa to znaczy, że za krótko się piekły. Dekorować czekolada

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciekawy przepis. Ciasteczka wyglądają bardzo apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    cieniutko rozwałkowane, tzn. jak na makaron czy raczej na pierogi? Świetny przepis skorzystam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    pysznie wygladają
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zaskakujace polaczenie, musze wyprobowac
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Cieniutko rozwałkowane to tak mnie więcej na 4 mm.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !