Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Margarynę, mleko, cukier, kakao podgrzać do całkowitego rozpuszczenia. Odlać pół szklanki na polewę. Po wystudzeniu dodać mąkę, proszek, żółtka i przyprawy. Wymieszać i dodać ubitą pianę z białek.

Przełożyć ciasto do foremki i upiec w średnio nagrzanym piekarniku.

W tym czasie gdzy piecze sie ciasto ubijamy śmietanę z 1/2 szklanką cukru pudru dodając drobno posiekaną białą czekoladę.

Gdy ciasto wystygnie przekroić i przełożyć ciasto kremem w środku oraz na zewnątrz na górnej części ciasta.

Smacznego !

Komentarze

Nikt jeszcze nie skomentował. Bądź pierwszy !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !