Sposób przygotowania

Kostki rybne, skropić sokiem, lekko posolić, oprószyć pieprzem. Białka oddzielić od żółtek, ubić na sztywną pianę. Wymieszać żółtka, musztardę, ser i śmietanę, przyprawić do smaku solą, pieprzem, gałką, wymieszać z pianą z białek. Ryby posmarować przygotowana panierką, posypać papryką. Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem, ułożyć ryby, polać resztą masy, piec aż z masy utworzy się chrupiąca skórka.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę wypróbować
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    ciekawie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    podoba mi się ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być smaczne
  • 0
    2739711158270963804
    Opublikowano

    Mirosława5

    uwielbiam ryby, a ten przepis to rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !