Sposób przygotowania

Rybę odmrażamy soląc ją przekroić na mniejsze kawałki szczyptę dać pieprzu i odstawiamy . Robimy ciasto , do miski wsypujemy mąkę wbijamy jajko, proszek szczyptę tak samo tyle dajemy pieprzu i soli, następnie dolewamy piwa , którym dozujemy konsystencję , ciasto ma wyjść takie naleśnikowe a nawet może być gęstsze , rybę obtaczamy i smażymy na głębokim tłuszczu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna rybka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmniam!
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię jeść taką rybę w cieście
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię jeść taką rybę w cieście
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam uwielbiam:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo interesujące danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    pyszna rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !