Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (prócz natki pietruszki) wymieszać razem. Do tak powstałej masy wsypać natkę pietruszki, i zmiksować blenderem aż powstanie zielone ciasto. Takie wylewać na patelnie i zasmażać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    zielonych jeszcze nie jadłam:P:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super,nie jadłem takich
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renata26

    bardzo ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renata26

    zastanawiam się tylko z czym to podawać ?
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    można jeść tak, lub z dodatkami, np. owoce zmielone ze śmietaną i cukrem :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !