Sposób przygotowania

Kiełbaski naciąć ostrym nożem. Cebulę obrać i posiekać w piórka.
Zeszklić na oleju na patelni. Dodać kiełbaski. Smażyć chwilę na małym ogniu, po czym posypać kiełbaski przyprawą do grilla.
Podlewać stopniowo wodą, aby nic nie przywarło.
Patelnię przykryć pokrywką i dusić ok. 15-20 min.
Kiełbaski podawać z korniszonami i ziemniaczkami,
na które wyłożyć smażoną cebulkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !