Sposób przygotowania

Biszkopt; jajka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i dokładnie wymieszać. Piec w temp. 180*C około 30 minut.
Dwie galaretki rozpuścić w międzyczasie w 1 i 1/3 szklance wody, odstawić do przestudzenia.
Połowę bananów obrać, następnie zmiksować.
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać banany i dokładnie wymieszać, dodać tężejącą galaretkę i dokładnie ubić mikserem. Masę wyłożyć na ciasto. Pozostałe banany obrać i pokroić w plasterki o grubości około 1 cm, następnie ułożyć na masie i zalać przestudzoną galaretką rozpuszczoną w 2/3 wody.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    supar!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !