Sposób przygotowania

Jajka ugotować i rozdrobnić na jednolitą masę. Szczypiorek umyty drobno pokroić i połączyć z jajkami, doprawić solą, pieprzem, musztardą i majonezem. Ilość majonezu i musztardy zależy od tego, na ile majonez i musztarda są ostre i od upodobań. Jeść po ok kwadransie, żeby wszystkie składniki się połączyły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię pasty do kanapek z jajek też czasami robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    też często robię taka pastę,smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię taką pastę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !