Przepis i sposób przygotowania na: Gjuwecz
), piec do momentu aż potrawa zgęstnieje (około 1,5 godziny).
mięsa jagnięcego lub cielęcego | 50 dag |
cebule | 4 sztuki |
czosnek | 2 sztuki |
strąka papryki czerwonej | 0,5 sztuki |
strąka papryki żółtej | 0,5 sztuki |
strąka papryki zielonej | 0,5 sztuki |
pomidory | 4 sztuki |
ryż | 10 dag |
bulion | 0,5 litra |
olej | 5 łyzek |
sól, pieprz | 1 1 |
bakłażan | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: