Sposób przygotowania

Warzywa umyć, obrać, pokroić w kostkę i gotować w osolonej wodzie. Po kwadransie włożyć do zupy podzielonego na różyczki kalafiora i gotować 15 minut. Gdy warzywa są miękkie, dodać mąkę rozmieszaną z kilkoma łyżkami zimnej wody, zagotować. Następnie zdjąć z ognia, wlać śmietanę, posiekany koperek i przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    też taką robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna, zdrowa. Dla mnie idealna.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !