Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Bułkę kroimy na kromki a następnie kromki na kosteczkę nacieramy oliwą i czosnkiem.
Sałatę opłukać i podrzeć liście do miski rękami. Następnie czosnek użyty do smarowania kromek tzn grzanek i ten nie użyty siekamy do miski dodajemy także pieprz do smaku i musztardę i mieszamy wszystko razem dodając powoli sok z cytryny a następnie dodać pozostałą oliwę z oliwek do sosu. Jajko ugotować i pokroić w drobną kosteczkę i dodać do miski. Filet z kurczaka podsmażamy około 7min i dodajemy do sałatki.
Wszystko dokładnie mieszamy i dodajemy parmezan .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hmmmmm.... mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !