Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem na kogel mogel, dodać dwie łyżki budyniu, wlać na gotujące się mleko i mieszać żeby się nie przypaliło. Masło utrzeć z cukrem waniliowym i ostudzoną masą budyniową. Rozpuścić galaretkę, ostudzić; biszkopty maczać w galaretce i układać w tortownicy, połowę masy wyłożyć na biszkopty, na te masę zaś ułożyć biszkopty maczane w galaretce, zaś druga połowę masy wymieszać z kakao, nałożyć na biszkopty, można dodać owoce z kompotu i zalać drugą galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !