Sposób przygotowania

Masło z cukrem pudrem i śmietanką utrzeć na puszystą masę. Ciągle ucierając dodać masło orzechowe i rozpuszczoną czekoladę wymieszaną z kakao. Gdy masa utarta, wsypać płatki kukurydziane, rozkruszone herbatniki, dodać aromat i spirytus, wymieszać. Masę wyłożyć na andrut, wyrównać, przykryć drugim andrutem i obciążyć deseczką. Odłożyć w chłodne miejsce do wystygnięcia.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pysznie wyglądają:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo fajny pomysł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !