Sposób przygotowania

Do miski wlać maślankę, wsypać sodę, mąkę, sól, pieprz szczypiorek, ser utarty na drobnej tarce i roztopione masło. Wszystko dokładnie wymieszać. Łyżką nakładać porcje ciasta na przygotowaną blaszkę, oprószyć ostrą papryką. Wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 190 stopni na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetna przekąska:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !