Sposób przygotowania

budynie ugotować na 3/4 litra mleka (ma być gęsty) ostudzić masło utrzeć z żółtkami i cukrem pudrem na puch i dodawać po łyżce zimnego budyniu starannie ucierając biszkopty namaczać w ciepłym naparze kawy inki i układać w tortownicy warstwę biszkoptów i masy na zmianę ostatnia ma być masa udekorować i wstawić do lodówki

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis,bardzo lubię serniki bez pieczenia
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mmm pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam ......
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Bardzo smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    interesujący przepis :-)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię ciasta i słodycze, choć kalorie czasem licze. Dzisiaj chęć mam do zjedzenia, słodki torcik bez pieczenia!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    i latwy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne co nieco do kawki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności ,super smakuje z świeżymi truskawkami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie torciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo fajny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczny deserek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !