Sposób przygotowania

Kapustę białą pokroić,marchew obrać,potarkować i przełożyć do garnka.Włożyć \"kości\".Dodać ziele angielskie i liść laurowy.Obgotować.Gdy kapusta będzie miękka dodać opłukaną i pokrojoną kiszoną.Kości wyjąć obrać i podsmażyć z kiełbasą pokrojoną w kostkę.
Dodać do kapusty.Doprawić kucharkiem.Gotować 3 dni wtedy jest najsmaczniejszy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    Ja czasem dodaje np pomidory, ale często nie dodaję do bigosu ani pomidorów, ani koncentratu... Za to w sezonie, chętnie używam...grzybów
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z bigosem można na różne sposoby kombinować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajny,może być i taki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    też robię bez koncentratu, bardzo dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być smaczny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    czasami jak zapomnę kupić też tak robię, w ostateczności łyżkę ketchupu wrzucam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite pyszności....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Też taki lubię :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    zapewne zumelnie inny w smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    O, bigosu bez pomidorów jeszcze nie próbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    @bami warto spróbować ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !