Sposób przygotowania

Migdały sparzyć, obrać ze skórki i dokładnie rozgnieść. Wymieszać z ½ szkl wody i odłożyć na 15 minut. Następnie dodać resztę wody, sok pomarańczowy, cukier, wymieszać i pozostawić na 2-3 godziny. Przed podaniem napój przecedzić przez gęste sito.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dawid15

    Powinien być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiego jeszcze nie robiłam, ale ciekawie się zapowiada.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny koktajl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !