Sposób przygotowania

Gotujemy ryż w bulionie z kostki rosołowej. Na rozgrzany olej dodajemy warzywa, dusimy je aż do miękkości. Doprawiamy do smaku ziołami, papryką, pieprzem i jarzynką oraz mieszamy z ryżem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dietetyczne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Też robię takie danie,jest szybkie i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pożywne i smaczne danie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię dania zr yżu
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !