Sposób przygotowania

Sery przekroić na pól, aby wyszly 2 plastry. Panierować w jajku i bułce tartej. Na patelni na tłuszczu smażyć sery z obu stron, aż się zarumienią.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne!!! Szkoda tylko, że teraz nabiał jest tak strasznie drogi! Choć dla takich przysmaków warto czasem poświęcić pare groszy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ale czasem warto sie skusic na cos takiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda troszkę jak ryba , ale chętnie sie pokuszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !